Volatile Shampoo Normaal Haar 250ml


sinds 22-4-2021 11:14:57

Grote foto volatile shampoo normaal haar 250ml kleding dames sieraden
prijs: € 6,99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Volatile Shampoo Normaal Haar 250ml
Gun uw haar eens een ontspannend moment onder de douche met deze shampoo wordt het haar verzorgt tot in de wortel. Deze Shampoo van Volatile voor normaal haar is ideaal om uw eigen shampoo mee te maken. Zonder toevoeging van essentiële oliën; Voeg de essentiële oliën naar eigen wens toe voor heerlijk geurend Haar. Bij deze shampoo voor normaal haar zorgen geranium, citroen en scharlei voor een natuurlijke verzorging.
Een te scherpe shampoo tast de natuurlijke talglaag aan. Talg verspreidt zich langs de haarschachten en houdt het haar glad en zacht. Het heeft een vettig, wasachtig uiterlijk. Zonder dit beschermende laagje zouden de dode cellen, waaruit het haar grotendeels bestaat, afschilferen en het haar een dof en levenloos aanzien geven.
Uitwendig behandeling kan helpen het haar te laten glanzen, doordat de verloren gegane talg wordt vervangen door andere vettige stoffen. Gebruik van de natuurlijke Volatile shampoos, eventueel met toevoeging van essentiële oliën, komt de conditie van het haar en de vaak gevoelige hoofdhuid ten goede.
Ingrediënten
De milde was actieve stoffen in de shampoo worden uitsluitend gemaakt uit plantaardige werkstoffen zoals kokos en maïs. De Volatile shampoos zijn sterk geconcentreerd en daardoor zeer zuinig in gebruik.
Waarschuwing
Buitenbereik van kinderen houden, alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken als u allergisch bent voor geranium, citroen en scharlei.
Extra informatie
Voor extra informatie kunt u bellen naar onze klantenservice of mailen naar: info@orthovitam.com
 Wij Orthovitam.com/nl webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest.
Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de beste kwaliteit en prijsverhouding, voor het beste resultaat.
Wij staan klaar voor productadvies en begeleiding in uw gezondheidsdoelen. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief voor vele gezondheidstips en extra's, zoals exclusieve aanbiedingen.
TOT SNEL IN ONZE WEBSHOP!
| www.orthovitam.com/nl | 085-06 04 805 | info@orthovitam.com |
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8715542000716
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Orthovitam
 ● sku: VOT1860K
 ● type: Verzorging
 ● old_price: 6,99
 ● import_price: 6,99
 ● mpn: 6027984240800


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25710683 Meld aan Aanbod