Romantische Witte Demi Cup BH Sous Entendus 70B

sinds 5-10-2020 20:51:53

  • Grote foto romantische witte demi cup bh sous entendus 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding
  • Grote foto romantische witte demi cup bh sous entendus 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding
Grote foto romantische witte demi cup bh sous entendus 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding Grote foto romantische witte demi cup bh sous entendus 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding
prijs: € 8
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

Superromantische BH met voorgevormde en cups. Prachtige kant, dubbele elastische bandjes. Eierschaal-kleur, gebroken wit. 
Dit is een demi-cup modelletje zoals duidelijk zichtbaar op de foto's.  De cup bedekt dus niet de volledige borst, maar de helft. 
De borduursels op de cups en de stof op de rug zijn echt spierwit en de cups zelf alsook de bandjes zijn iets zachter gemaakt van kleur, die hebben dus dat 'gebroken wit' of eierschaalkleur.
Op de rug is de stof volledig doorzichtig.
Merk : Sous-Entendus
Maat : 70B
Kleur : Cremekleur en wit
Laatste stuk.
Deze BH is niet gedragen, maar wel een aantal keren gebruikt geweest op onze modeshows.  Vermits de mannequins make-up dragen die door de warmte van de spotlights op de catwalk wel eens durft afgaan, is deze BH een paar keer gewassen geweest.  Voor alle duidelijkheid met handwas , niet in de wasmachine.
Omdat hij dus al een paar keer (zij het minimaal) gebruikt geweest is mag hij weg voor een zacht prijsje, namelijk 8 Euro.  Er zijn geen gebreken aan !!
Lager bieden heeft geen zin, deze prijs is de absolute bodemprijs!
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24322638 Meld aan Aanbod