Harspatroon- Gevoelige Huid - Roze - 100ml


sinds 16-6-2021 03:11:29

Grote foto harspatroon gevoelige huid roze 100ml kleding dames sieraden
prijs: € 2,18
Locatie : Oostende  (West-Vlaanderen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Harspatroon met rozen
Het patroon is voorzien van een handige grote rollerkop. Ideaal voor het ontharen van grote zones zoals de benen, armen, buik en rug. 
Het formaat van het patroon is universeel en past dus in vrijwel elk harspistool/harsverwarmer.
Deze harspatronen zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit schok- en hittebestendig thermo kunststof materiaal.
Inhoud:
- 100 ml
Gebruik:

 ● Voor u begint met het harsen van een lichaamsdeel verwarmt u het harspatroon in de harspatroon verwarmer toestel. Afhankelijk van de harssoort, de grootte van het harspatroon en het toestel is de opwarmtijd ongeveer 20 tot 30 minuten. De hars moet licht stroperig zijn, als de hars vanzelf uit het harspatroon loopt bij het omdraaien dan is de hars te warm.
 ● Rol vervolgens met een harspatroon enkele malen over een harsstrip. Dit zorgt ervoor dat de hars gelijkmatig wordt verdeeld en dat u niet onnodig aan de huid trekt bij het aanbrengen.
 ● U kunt nu beginnen met het aanbrengen van de hars, dit doet u met de haarrichting mee. Plaats de rollerkop zo plat mogelijk op de huid zodat de rollerkop volledig contact heeft met het te ontharen lichaamsdeel. Breng de hars aan door een vlotte glijbeweging over de huid te maken. De hars verwijdert u door een harsstrip over de hars aan te brengen. Laat een deel vrij zodat u de harsstrip nog kunt vastpakken.
 ● Trek de huid goed strak en verwijder de harsstrip in één soepele beweging langs de huid, tegen de haargroei richting in. Niet van de huid aftrekken, omdat dit ervoor zorgt dat de haren breken in plaats van met wortel en al verwijderd worden.
 ● Aan het eind van de harsbehandeling verwijdert u harsresten van de behandelde huid met de post olie

 
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8785256763771
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Cosmo MD
 ● old_price: 2,18


Kenmerken: Kopen in OostendeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25452872 Meld aan Aanbod