Geraffineerde Koningsblauwe BH Passionata 70B

sinds 13-12-2020 22:09:53

  • Grote foto geraffineerde koningsblauwe bh passionata 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding
  • Grote foto geraffineerde koningsblauwe bh passionata 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding
Grote foto geraffineerde koningsblauwe bh passionata 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding Grote foto geraffineerde koningsblauwe bh passionata 70b kleding dames ondergoed en lingerie merkkleding
prijs: € 20
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

Prachtige verfijnde BH met doorzichtige cups van Passionata.
Heel mooie koningsblauwe kleur met glanzende kant op de cups.
De kant op de cups is lichter van kleur dan de rest van de BH.
Ook de bandjes zijn leuk , er zit een soort blokjes-motief in verwerkt. De bandjes starten aan de cups als twee fijne afzonderlijke bandjes, maar na 3,5 cm worden ze samengebracht door een strikje en vanaf daar komt het enkelvoudige bandje met het blokjesmotief, dat ook zo doorloopt op de rug.
Ook tussen de cups zit er een mooi detail : over het stukje verbindingsstof tussen de cups loopt een gekruist glanzend donkerblauw lint. Kwestie van toch elk onderdeel van deze BH iets aparts te geven.
De bandjes van de BH hebben een zachte elasticiteit, ze zullen dus nooit knellen of in de schouders snijden. Ze zijn trouwens aan de onderkant waar ze op de huid liggen een beetje gemoltoneerd voor de zachtheid.
Deze BH is op zich gloednieuw, maar hij werd wel een aantal keren gebruikt voor fotoshoots. Uiteraard werd hij gewassen na gebruik, al werd hij meestal op paspoppen gedemonstreerd. Vandaar mag hij weg voor een zacht prijsje. ( 20€ )
De BH is een heel klein beetje donkerder dan op de foto maar vanwege de belichting komt hij iets feller over op de foto. Het scheelt echt heel weinig maar voor de volledigheid meld ik dit.
Nieuwprijs €54,95
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24517695 Meld aan Aanbod