Bitcoin munt (Zilverkleur) in luxe cadeauverpakking met cert


sinds 9-1-2020 3:08:12

  • Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden
  • Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden
  • Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden
  • Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden
  • Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden
Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden Grote foto bitcoin munt zilverkleur in luxe cadeauverpakking met cert kleding dames sieraden
prijs: 
€ 16,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bitcoin munt (Zilverkleur) in luxe cadeauverpakking met certificaat en unieke muntcode - DD-1228

ELKE BITCOIN MUNT (Goudkeur) HEEFT EEN UNIEK MUNTNUMMER

DE BITCOIN
De Bitcoin die u hier ziet is uitsluitend bedoeld als collectors item. Een Bitcoin is dus geen middel om contant te gebruiken, maar kan uitsluitend via de virtuele weg worden gekocht of verkocht tegen eender welke bestaande valuta. Het is natuurlijk wel uniek om een exemplaar te bezitten, want zelfs iedereen die een Bitcoin als cadeau krijgt zal er zeer verheugd over zijn.
WAT IS DAN EEN BITCOIN
De Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Het is de eerste implementatie van het concept genaamd cryptocurrency oftewel crypto grafisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto (pseudoniem van een onbekende persoon of groep).
BESCHRIJVING
Het idee achter de werking van Bitcoin is te lezen in een document van Satoshi Nakamoto. Bitcoins kunnen worden opgeslagen op een personal computer in de vorm van een wallet bestand of worden beheerd door een derde partij zoals blockchain, een portemonneedienst. In beide gevallen kan het geld naar een ander persoon worden verzonden via het internet door iedereen met een Bitcoinadres.
ELEKTRONISCH GELD
Dit elektronische geld maakt gebruik van een database verspreid over knooppunten van een peer-to-peer-netwerk om transacties te journaliseren, en maakt gebruik van cryptografie om te voorzien in de nodige beveiliging, opdat Bitcoins alleen kunnen worden uitgegeven door de persoon die er eigenaar van is, en nooit meer dan één keer uitgegeven kunnen worden door die eigenaar.
De peer-to-peertopologie van Bitcoin en het ontbreken van centrale administratie maakt het praktisch onmogelijk voor een overheid, of ieder ander, om meer monetaire inflatie te induceren dan er van tevoren is vastgelegd: in tegenstelling tot bij papieren valuta is de groei van de geldhoeveelheid dus voorspelbaar en gelimiteerd.
MISBRUIK IS ZEER MOEILIJK
Midden 2013 is vastgesteld dat mensen die Bitcoins gebruiken voor criminele activiteiten vaak relatief eenvoudig te traceren zijn. Dat blijkt uit onderzoek door de Universiteit van Californië in San Diego. Geld witwassen met de digitale valuta is dus niet zo eenvoudig als lang werd gedacht.
Een Bitcoin is dus geen middel om contant te gebruiken, maar kan uitsluitend via de virtuele weg worden gekocht of verkocht tegen eender welke bestaande valuta.]
HOE SLAAT MEN DE BITCOINS OP
Elke transactie wordt opgeslagen in een zogenoemde blockchain waarin informatie staat over de accounts die betrokken zijn en hoeveel Bitcoins zijn overgemaakt. Dit is een essentieel onderdeel van het systeem: op deze wijze kunnen mensen niet dezelfde munten opnieuw gebruiken. Hoewel Bitcointransacties niet zo transparant zijn als creditcardgegevens zijn de onderzoekers van mening dat deze munt dus zeker niet zo anoniem is als contant geld.
BITCOINS UIT DE PINAUTOMAAT
In 2013 werden in Canada de eerste Bitcoinpinautomaten geplaatst, waar gebruikers tegen betaling van Canadese dollars Bitcoins in hun elektronische portemonnee kunnen verkrijgen. De pinautomaten leveren een QR-code die door de gebruikers kan worden gescand en omgeruild kan worden tegen hetzij Bitcoins, hetzij Canadese dollars.
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 7106596411015
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: ®SMC Products


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23222656 Meld aan Aanbod